BONUS FĂRĂ DEPUNERE

PUNCTELE DE LOIALITATE

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Bonus de Bun Venit Sport – 150 lei + 50 lei la verificare, fără condiții de rulaj

Bonusurile pot fi obținute doar dacă îti verifici contul de joc, buletinul, numărul de telefon și adresa de email.

Verificarea buletinului se poate efectua în secțiunea Contul Meu – Verificarea Identității.

Verificarea numărului de telefon și adresei de email se pot efectua în secțiunea Contul Meu – Setări – Setări date personale.

Denumire Bonus Disponibil Perioada de obținere
Bonus la verificare Verifici contul și primești 50 lei în puncte de loialitate (2.500 puncte) 5 zile de la înregistrare
Primul Bonus la depunere Depui 50 lei și primești 50 lei în puncte de loialitate (2.500 puncte) 15 zile de la înregistrare
Al 2-lea Bonus la depunere Depui 50 lei și primești 50 lei în puncte de loialitate (2.500 puncte) 15 zile de la înregistrare
Al 3-lea Bonus la depunere Depui 50 lei și primești 50 lei în puncte de loialitate (2.500 puncte) 15 zile de la înregistrare
 • Depunerea minimă pentru cele 3 bonusuri la depunere este de 50 lei.
 • Bonusurile sunt fără condiții de rulaj.
 • Bonusurile pot fi utilizate pentru a cumpăra bonusuri de tip Cotă Mărită sau a plasa biletele prin apăsarea opțiunii plată puncte de pe bilet. Mai multe detalii aici.
 • Ai 3 zile la dispoziție de la acordare să accepți bonusul, imediat ce este acceptat, acesta va intra în balanța Puncte de Loialitate.
 • În cazul în care trec 15 zile de la înregistrare, nu vei mai putea obține bonusurile la depunere. După 5 zile de la înregistrare nu vei mai putea obține bonusul pentru verificarea contului.
 • Pentru a putea retrage eventualele câștiguri din bonusuri și a nu risca anularea acestora, trebuie să rulezi cel puțin o dată suma depunerilor efectuate.

Condițiile de acordare

 • Bonusul este acordat fiecărui jucător nou înregistrat doar o singură dată, la primele 3 depuneri în contul de joc efortuna.ro și la verificarea completă a contului de joc.
  Pentru a vizualiza bonusul, intră în contul tău de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil. Bonusul va fi vizibil după efectuarea depunerii eligible, în Contul Meu – Bonusuri – Bonusuri Active.
  În cazul în care bonusul nu apare în mod automat, contactează echipa noastră de servicii clienți, înainte de a plasa pariuri.
  Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.
  Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să accepte condițiile de GDPR și să fie de acord să primească mesaje promoționale.
  Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc www.efortuna.ro. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă pe platforma online www.efortuna.ro, începând cu data de 19.02.2024.

Dispoziții finale

 • Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.efortuna.ro, fiind responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
 • Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, dacă Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși.
 • Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
 • Prin participarea la această Campanie de bonusare, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile menționate în termenii și condițiile acestui bonus.
 • Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri și casino la distanță (online) Fortuna.